AccuWeather for Windows 8

Cena: 0.00 CZK
Velikost: 34.4 MB
Systém: Windows 8.1


Vaše zkušenosti s využitím ve výuce

  • 1. Tomas Petrmichl11.05.2015
    Projek dotknete se inovaci : Aplikace je velmi pěkně provedená, pro práci v hodině fyziky je velmi vhodná, je pěkně rozpracováno počasí během dne, aktuální hodnota , měření i veličin jako je vlhkost vzduchu, intenzita Slunce, je velmi pěkně provedená a názorně se v hodině dá použít. Žáci mohou okamžitě vidět jak se pomocí mobilního zařízení dá měřit, když s 15 minutovým refreshem, doplněné grafem a žák vidí různé zavisloti na teploty na čase a jiné. Vhodnost jako doplnění jiných měřících pomůcek nejen použité ve škole ale i doma a v praxi. Velmi doporučuji k použití.
  • 2. Martina Procházková11.05.2015
    Tento komentář byl vytvořen v rámci projektu Dotkněte se inovací. Aplikaci je vhodné využít v hodinách zeměpisu, přírodopisu, občanské nauky a výchovy ke zdraví. Při vyhledávání sledovaných údajů lze zapojit skupiny žáků i jednotlivce. Mapy jsou přehledné a srozumitelné. Vyučující ocení možnost práce s grafy a tabulkami. Aplikaci lze využít v dlouhodobých i krátkodobých projektech, ve kterých lze porovnávat předpokládané podmínky počasí pro příštích 72 hodin či následujících 25 dní se skutečným stavem.
  • 3. Katerina Peskova11.05.2015
    Aplikaci lze využívat v hodinách přírodovědy, zeměpisu, informatiky, ale při prvouce na 1.stupni. Žáci zde mohou sledovat aktuální počasí a změny počasí následujících dní. Pozorování teploty, zapisování do grafů a tabulek. Můžeme využívat při plánování školních výletů. Žáci mohou pracovat ve skupinách ale i samostatně. Projekt dotkněte se inovací.
Pro možnost komentování musíte být přihlášeni